ΣΟΥΛΙΟΥ 122

 

Αγ. Δημήτριος

 

                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                   

                                      Για άλλη μια χρονιά Πρωτιές !!!

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                              ...και για το 2020 έπεται συνέχεια  !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στιγμιότυπα από προηγούμενους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Χορού του I.D.T.A.

                             

 

 

  Άλλη μια χρονιά επιτυχιών στις εξετάσεις του I.D.T.A !

 

Το Arte Latina Dance Studio, ενεργό μέλος του INTERNATIONAL DANCE TEACHERS ASSOCIATION, έδωσε για μια ακόμη χρονιά τη δυνατότητα στους μαθητές του να αποκτήσουν τα διεθνώς αναγνωρισμένα πτυχία χορευτών και δασκάλων χορού των Βρετανικών  I.D.T.A. και U.K.A. κατόπιν εξετάσεων, στις οποίες και πάλι διέπρεψαν!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

... και μερικές αξέχαστες στιγμές από την ιστορία μας ...

 

 

 

Το Arte Latina Dance Studio στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία των πιο αγαπημένων ρυθμών του 20ού αιώνα καθώς και τους αντίστοιχους χορούς, (όπως το Tango, τη Samba, το Swing, το Mambo, το Rock nroll, το Twist), μέσα από ένα ευρηματικό μουσικό πρόγραμμα που επιμελείται και παρουσιάζει ο διακεκριμένος περκασιονίστας Αλέκος Χρηστίδης και η μουσική ομάδα του “Voyage Jazz Group” (Πηνελόπη Τζανετάκη στο τραγούδι, Αντώνης Λαδόπουλος στο σαξόφωνο, Αλέξανδρος Ορφανός στο πιάνο, Χρήστος Ζερμπίνος στο ακορντεόν, Μάνος Λούτας στο κοντραμπάσο, Πέτρος Κούρτης και Αλέξανδρος Ρούπας στα κρουστά).

Οι περίπου 1500 θεατές, απόλαυσαν έργα κορυφαίων συνθετών, όπως μεταξύ άλλων το κλασικό Αργεντίνικο Tango “Cumparsita” του Ροντρίγκες και το “Libertango” του Πιατσόλα, τη γνωστή Rumba “Perfidia” του Ντομίνγκες, τη Samba “Tico Tico” του ντε Αμπρέου, το Mambo “Tequila” του Ντάνιελ Φλόρες, καθώς και πολλούς άλλους αγαπημένους ρυθμούς.

Το μουσικό αυτό ταξίδι στους ρυθμούς του κόσμου, συνοδεύτηκε από τα χορευτικά που παρουσίασε η Γιάννα Κολεσνίκοβα με την ομάδα του Arte Latina Dance Studio, Μαριάννα Κονιδάρη, Αλεξάντρ Ραχμέτοφ και Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, με τη συμμετοχή των "λιλιπούτειων" χορευτών Γιώργου Μπότσα και Βασιλικής Λάντζου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η σεζόν 2018-19 ήταν αναμφίβολα μια περίοδος επιτυχιών η οποία απέφερε πολλά μετάλλια και πρωτιές στους μαθητές του Arte Latina Dance Studio οι οποίοι διακρίθηκαν για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις σε όλους τους διαγωνισμούς που συμμετείχαν, όπως μεταξύ άλλων στους διαγωνισμούς του I.D.T.A. στο "SATOLIA DANCE FESTIVAL" καθώς και στους διαγωνισμούς "ATHENS STAR DANCE SPORT XENIA", "ATHENS DANCE SPORT OPEN" και "IDTA GREEK MEDALIST OF THE YEAR".

   

 

     [Home]

Copyright ©2018 Arte Latina Dance Studio