ΣΟΥΛΙΟΥ 122

 

Αγ. Δημήτριος

 

                   

 

   ZUMBA  by Georgina Maveal  !!!

 

 

Ζήστε μια εκπληκτική εμπειρία ZUMBA fitness στο Arte Latina Dance Studio.

 

 

 

... όμως τι είναι η ZUMBA ?

 

 

ZUMBA είναι ένα Λατινο-εμπνευσμένο πρόγραμμα χορευτικής εκγύμνασης που δημιουργήθηκε από τον γυμναστή & χορογράφο Alberto Perez στην Κολομβία τη δεκαετία του 1990.

 

Για τη ιστορία, ο Perez κάποια ημέρα πηγαίνοντας να διδάξει αερόμπικ, συνειδητοποίησε ότι είχε ξεχάσει να πάρει μαζί του τις κασέτες με τη μουσική. Αποφάσισε λοιπόν να χρησιμοποιήσει τις κασέτες που είχε μόνιμα στο αυτοκίνητό του και περιείχαν "παραδοσιακά" κομμάτια Latin, Salsa και Merengue, με σκοπό να αυτοσχεδιάσει. Ετσι  λέγεται ότι γεννήθηκε η  ZUMBA, ένα νέο είδος χορευτικής γυμναστικής που είχε πολλά κοινά αλλά και σημαντικές διαφορές από το "κλασσικό" αερόμπικ.

 

Μετά την αρχική επιτυχία στην Κολομβία, σειρά είχαν το 1999 οι ΗΠΑ και κατόπιν... ολόκληρος ο κόσμος. Σήμερα υπάρχουν πάνω από 20.000 εκπαιδευτές ZUMBA σε 35 χώρες!

 

Η ZUMBA περιέχει χαρακτηριστικά Χορού και Αερόβιας Γυμναστικής και ενσωματώνει στοιχεία από Ηipop, Samba, Cumbia, Salsa, Merengue, Mambo, πολεμικές τέχνες, καθώς και μερικές χορευτικές κινήσεις Bollywood και Oriental.

 

Στην ουσία είναι μια πολύ διασκεδαστική άσκηση, με δείκτη καύσης θερμίδων της τάξης των 600-1000 ανά ώρα!!!

 

 

Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής στο ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστικό μάθημα, στο τηλέφωνο: 210 9931331

 

 

ZUMBA @ Arte Latina

 

Δείτε video...

 

 

 

[Home]

         

Copyright ©2018 Arte Latina Dance Studio